BURSA / İNEGÖL - İnegöl Halk Eğitimi Merkezi

Halk Eğitim Bilişim Ağı(HEMBA) Hizmete Girdi.

Şbt

4 Mart Pazartesi günü kurumumuz bahçesinde kan bağışı etkinliği düzenlenecektir.

Şbt

Şubat ayı İnegöl HEM e-Bülten'i yayınlandı.

Şbt

23 Şubat 2024 tairihinde kurumumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Açık Öğretim Ortaokulunun 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2.dönem e-Sınavları 1-29 Mart 2024 tarihlerinde e-Sınav salonlarında yapılacaktır. Öğrencilerin sınava katılabilmeleri için 19 Şubat 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusu almaları gerekmektedir.

Ekm

Mesudiye İlkokulu’ndaki giyim kursumuzun sene sonu sergisini gerçekleştirdik kurs öğretmenimiz zeliha kaplan ve kursiyerlerine çok teşekkür ediyoruz….

Ekm

Huzur mahallesinde açtığımız giyim Kursumuzun Sergi açılışını gerçekleştirdik. Kurs öğretmenlerimiz Naile Bulut ve Yasemin Hocaoğlu öğretmenlerimize kursiyerlerine teşekkür ediyoruz..

Ekm

Bağlama ve Gitar kurslarımızın sene sonu gösterisini 5. Mevsim Kültür merkezinde coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz..

Ekm

Migros aile kulubü ve İnegöl Halk Eğitimi Merkezi'nin ortaklaşa açtığı el sanatları kurslarınızın sergi açılışını yaptık. Hocalarımızın emekleri için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Halk eğitimi kurslarımızdan daha fazla kişinin yararlanması amacıyla kurulan "Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı" ile kurs programlarımız, dijitalleşmenin sunduğu imkânlarla artık daha ulaşılabilir ve daha kolay…

Ekm

"Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu" 31 Ekim 2023 saat 14:00 da kurumumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Kas

Abazaca dil kurslarında usta öğretici olarak görevlendirilmek isteyenler için sınav yapılacaktır.

AÇIK LİSE 3. DÖNEM DİPLOMALARINIZI 05.08.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN

KURUMUMUZDAN ALABİLİRSİNİZ.