T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / İNEGÖL - İnegöl Halk Eğitimi Merkezi

İnegöl Mobilyacılar Odası Ziyaretimiz;Sektörler İle Gelişim Ve Değişime Uyum Meslek Eğitiminde İşbirliği Ve Kaliteyi Görüşme

 

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Sektörler İle Gelişim Ve Değişime Uyum Meslek Eğitiminde İşbirliği Ve Kaliteyi Görüşme Ziyaretlerimiz; İnegöl Mobilyacılar Odası Ziyaretimiz.

 

İnegöl Mobilyacılar Odası Ziyaretimiz

İnegöl mobilyacılar odası başkanı Sayın Özcan Ayhan'ı ziyaret ettik. İnegöl Mobilyacılar odası ile İşbirliğimizi geliştirerek Mobilyacılar odamıza nasıl katkıda bulunacağımız konusunda istişarelerde bulunduk güler yüzlü ev sahipliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.

 Kurumumuz Mesleki eğitim sistemi ile İnegöl Mobilyacılar ve iş yerleri istihdam politikaları alanında yürütülen faaliyetlerin birbiri arasındaki uyumun sağlanabilmesi için, mesleki eğitimin talebe göre şekillendirildiği ve işgücü piyasasındaki değişikliklere göre esneklik gösterebilen yapıların oluştuğu görülmektedir. Sektörler ile gelişim ve değişime uyum toplantılarımız kaliteli eğitim ve istihdamı artırma hedefli yapılmaktadır.

 

16-02-202116-02-2021

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.02.2021 - Güncelleme: 02.03.2021 11:00 - Görüntülenme: 339
  Beğen | 4  kişi beğendi